Om Stockholms Nödslaktsservice AB

Mer än 25 års erfarenhet och gott samarbete med veterinärer, kliniker, andra slakterier och djurägare borgar för vår höga kvalitet i det arbete vi utför. I Stockholm har vi funnits sedan 1986. Självklart är Stockholms Nödslaktsservice AB godkänd av länsstyrelsen (omfattar länsveterinärer mm) och jordbruksverket och vi följer såväl svenska som EG-rättsliga riktlinjer och normer uppställda för branschen.

 

Många av våra kunder har en flerårig och personlig kontakt med Stockholms Nödslaktsservice AB som ägs och drivs av Tommy Dahlberg. På företaget arbetar också Benne Mattsson. I folkmun pratas ofta om "dom med de gröna hytterna" och många av våra kunder har lovordat oss för vår professionalism och för vår respektfulla hantering av både djur och djurägare.

 

Information till dig som är djurägare

Välj en leverantör som är godkänd av Jordbruksverket och Länsstyrelsen. Hör gärna med länsveterinär för rekommendationer.

 

Vår personal och våra bilar samt utrustning är godkända för nödslakt och djurhantering.

 

Våra kunder

Vi utför tjänster åt privatpersoner, företag, lantbrukare, djurkliniker, ridskolor och myndigheter.

 

Vi rekommenderas bl.a. av Strömsholms hästjukhus,Distriktvetrenärer, ATG-klinikerna, Mälarkliniken och anlitas frekvent av polis och myndigheter vid olyckor och ärenden gällande djurskydd.